Tupunan Ratsupiha

Click here to edit subtitle

R. HUMPHREY

Hemppu oli suuri ja lempeä jätti, monen suosikki joka ei kuitenkaan antanut mitään ilmaiseksi. Hemppu jouduttiin lopettamaan marraskuussa 2020 yllättäen jalkavaivojen vuoksi.

O. Prinz Pacelli

Pepi oli vuonna 1996 Saksassa syntynyt GP-tason puoliveriori. Pepi saapui tallille alunperin siitosorin virkaa toimittamaan, mutta nautiskeli kevyistä ratsasteluhetkistä osaavien ratsastajien kanssa. Vanha herra esitteli  mitä upeampia koululiikkeitä, mikäli ratsastaja osasi niitä oikein pyytää. Pepi jouduttiin lopettamaan vanhuuden vuoksi 23.12.2019.

R. Pikollo

Kaunis puoliveriruuna Saksasta. Piko oli teknisesti todella taitava; sarjavaihdotkin onnistuvat, jos ratsastaja niitä osasi pyytää. Kiltti ja miellyttämishaluinen. Piko jouduttiin lopettamaan yllättäen marraskuussa 2019.


T. REAL DAYLIGHT

Dina oli suuri, sympaattinen rautias tamma. Todella kiltti ja huomionkipeä hevonen, joka rakasti kaikkia ja kaikkea. Dina jouduttiin lopettamaan yllättäen kesäkuussa 2019.

t. Feodora II 

Desy oli kaunisliikkeinen kuuma tamma, joka varsoi Saksassa hienoja varsoja (vanhin kilpailee Saksassa GP- koulua). Vanhoilla päivilläänkin Desy vielä kokosi laukkaa lähes piruettiin asti.


Desy kuoli odottamatta kotitallillaan 20.4.2012.

t. Homepage 

Suuri HP oli upealiikkeinen trakehnertamma. Vaativaan yltänyt tamma oli herkkä ja varsinkin laukka oli VALTAVA. Saksassa HP:llä on upeita varsoja.


Tamma jouduttiin lopettamaan Helsingin EKK:lla 29.9.2009.

r. Just Jazz T

Jatsi oli sympaattinen jätti, jolta odotettiin tulevaisuudessa vaativan tason kouluratoja. Harmittava loukkaantuminen johti myöhemmin komplikaatioihin, jonka vuoksi tämä kirjava komistus lopetettiin 19.12.2012.

r. Sabio

Sapsi edusti aikoinaan Saksan nuorten maajoukkueessa kouluratsastuksessa, vaikka oikea silmä sokeutuikin ennen kilpailu-uraa. Vanhaherra vietti eläkepäiviään Susannen hellässä huomassa.


Suuren rakkauden, HP:n, menetettyään Sabion nähtiin voivan paremmin heppataivaassa. Sabio lopetettiin kotitallillaan 30.9.2009.

t. Tornado

Kaikkien rakastama Tornis sairastui vakavasti ja raskain mielin tamma päästettiin taivaslaitumille 13.9.2011.

r. Willi Wonder

Wili oli GP- tason kouluruuna Saksasta. Miellyttävä, mutta hieman arka hevonen jouduttiin lopettamaan äkillisesti 2013.

r. Heidetänzer

Burgi oli näyttävä puoliveriruuna. Taitoa ja liikettä löytyi osaavan ratsastajan kanssa. Burgi jouduttiin lopettamaan ähkyn takia marraskuussa 2015.

o. Let's Go

Vinni oli Böckin ensimmäinen varsa Suomessa. Tälle komistukselle oli suuret suunnitelmat, jotka valitettavasti eivät koskaan toteudu. Ori jouduttiin lopettamaan äkillisesti 21.7.2014.

r. Zagor

Muhku oli entinen vikellyshevonen ja monen suosikki lempeän luonteensa ansiosta. Muhku jouduttiin lopettamaan yllättäen kesäkuussa 2018.

r. Le Roy

Lerppu oli suuri ja näyttävä ruuna, joka kilpaili esteitä Suvin kanssa.